Managementul investitiilor

Servicii oferite

Suntem o agenție imobiliară specializată în intermedierea vânzărilor de apartamente și suntem mândri să facem parte din grupul Vision. Acesta este format din mai multe companii, inclusiv VisionEstate, VisionAds, VisionAdvertising și RadioVision24, care lucrează împreună pentru a oferi clienților noștri cele mai complete și eficiente servicii de marketing și publicitate în domeniul imobiliar.

Prin intermediul VisionEstate, oferim servicii complete de intermediere în vânzarea de apartamente, atât pentru clienți individuali cât și pentru investitori și dezvoltatori imobiliari. Ne asigurăm că procesul de vânzare se desfășoară într-un mod profesionist și transparent, pentru a satisface nevoile și așteptările tuturor părților implicate.

Cu ajutorul VisionAdvertising, promovăm proprietățile noastre în mod eficient pe diverse canale media, inclusiv online și offline, pentru a atrage un număr cât mai mare de clienți interesați. De asemenea, suntem prezenți pe RadioVision24, unde oferim informații utile și actualizate din piața imobiliară, pentru a ajuta clienții noștri să ia cele mai bune decizii.

În ansamblu, suntem o echipă de profesioniști dedicați în oferirea celor mai complete și eficiente servicii de intermediere în vânzarea de apartamente, susținute de un grup puternic de companii specializate în marketing și publicitate în domeniul imobiliar.

Abonare newsletter.

Abonati-va la newsletter pentru a primi cele mai exclusive anunturi imobiliare din Cluj Napoca.

© 2024 | Urgent Imobiliare | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Cluj Napoca | Termeni si conditii | Despre cookies