Cariere

Suntem o agenție imobiliară care oferă oportunități de câștig nelimitate prin intermediul comisioanelor din vânzări, fără a oferi un salariu fix. Acest model de remunerare ne permite să oferim un sistem de recompensare just și echitabil pentru munca depusă.

La Vision, ne concentrăm pe încurajarea și susținerea dezvoltării profesionale a fiecărui membru al echipei noastre, prin intermediul programelor de training și dezvoltare personală. Încurajăm o atitudine proactivă și o abordare orientată către rezultate, pentru a obține cele mai bune rezultate atât pentru clienții noștri, cât și pentru echipa noastră.

În plus, oferim un mediu de lucru prietenos și colaborativ, unde fiecare membru al echipei are oportunitatea de a-și exprima ideile și de a-și dezvolta abilitățile și talentele. Credem în investiția în oameni și oferim beneficii flexibile și pachete competitive de remunerare, care includ comisioane atractive din vânzări și alte recompense pe măsură ce performanța individuală și a echipei crește.

Dacă sunteți o persoană dinamică, orientată către rezultate și dornică să obțineți câștiguri nelimitate într-un mediu de lucru stimulant și provocator, atunci Vision este locul potrivit pentru dumneavoastră. Căutăm oameni talentați și pasionați de domeniul imobiliar, care să se alăture echipei noastre și să contribuie la succesul nostru continuu.

 
Trimite-ne un CV in formularul de mai jos sau la adresa de e-mail: office@visionestate.ro
1

Trimite CV

© 2024 | Urgent Imobiliare | Toate drepturile rezervate

O solutie Soft Imobiliar si Agentii imobiliare Cluj Napoca | Termeni si conditii | Despre cookies